Целосно интернет присуство за твојот бизнис, за поголема продажба

 
84% од интернет корисниците во Македонија пребаруваат на Google, Facebook, Златна книга и MarketKonekt пред да направат одлука за купување.
Овозможи целосно онлајн присуство на својот бизнис, и стекни нови купувачи.

 
 
 
 
 
 
 
 
Резервирај веб страна тука
 
 
*Мејл
 
 
 
*Ваше име и презиме
 
 
 
*Телефонски број
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Заедно креираме модерна и респонзивна веб страна, а потоа сам ја менуваш по потреба.
 
 
 
 
 
 
 
 
Отвараме Google my business и Facebook профил.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Одеднаш постираш на неколку социјални мрежи.
 
 
 
 
 
 
 
 
Креираме профил за твојот бизнис на www.zk.mk
и твоите производи на www.marketkonekt.com .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Веб страна е основа на твојот дигитален маркетинг

 
Добијте најсовремена веб страна:

 • Со дизајн прилагоден на вашиот бизнис и потреби
 • Респонзивна на смарт телефони и таблети
 • Безбедена и мошне лесна за менување на сите содржини
 
 
 
 
 
 
 

Што е GMB (Google My Business) ?

 
Социјална мрежа на Google за бизниси:

 • За лесно пронаоѓање на твојот бизнис на Google и брза комуникација со купувачите
 • Податоците за твојот бизнис се прикажуваат и на „Google maps“
 • Лесно и бесплатно прикажување на каталог на твоите производи и услуги
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook e најкористена социјална мрежа

 
Над 1.1 милиони корисници од Македонија.

 • Неопходен за да ја одржуваш конкурентноста
 • Да бидеш во директен контакт со потрошувачите
 • Лесно и бесплатно прикажување на каталог на твоите производи и услуги
 
 
 
 
 
 
 

ZK.mk – најкористен локален бизнис пребарувач

 

Месечно 260.000 корисници од Македонија пребаруваат информации за бизниси, производи и услуги.

 • Со комплетна презентација на твојот бизнис
 • Можност да се издвоиш од конкуренцијата и добиеш повеќе телефонски јавувања и посети на твојот сајт
 • Поврзано претставување на твојата актуелна понуда на MarketKonekt.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За повеќе информации контактирајте нѐ на: contact@inone.mk
или јавете ни се на: 02 3177 888
 
 
 
 
 
 
 
© 2019 ИнОне. Сите права се задржани.